RUSSELEVERANDØREN

Hvem er BussVerket?

BussVerket ble stiftet med et mål om å være en russeleverandør russen kan stole på og benytte når de behøver hjelp. Vi vil anse firmaet som en totalleverandør som kan levere både bygg(interiør), setetrekk, lyd & lys og videre hjelp til deres russetid. Med sammenlagt 7 år i russebransjen har vi bygd opp et stort nettverk og gode samarbeidspartnere som vi tar i bruk når vi møter situasjoner der vi selv ikke kan levere eller bistå. 

Johannes Pinderud

+47 932 19 930 

post@bussverket.no

Johannes begynte å jobbe med russen rett etter sin egen russetid. Han har gjennom et år jobbet med alt fra bygg, seter og lyd/lys og har derav en bred kunnskap når det gjelder russeforberedelser. Johannes har også kjørt service for russen under russetiden og løst mange forskjellige oppgaver som oppstår. Vi ser på Johannes som pålitelig og en god støttespiller for russen.

Lloyd-André Reardon

+47 913 04 333 

post@bussverket.no

Lloyd begynte å jobbe med russen rett etter sin egen russetid i 2014, han har derifra jobbet med en av de største russefirmaene i bransjen i 5 år. På denne tiden han har han bygd i overkant av 50 busser og vært med på å bygge opp flere konsepter. Lloyd har også vært med på å levere lyd & lys til samtlige busser, trukket seter og drevet service for russen under russetiden sammen med alle de forskjellige oppgavene som oppstår. 

 
  • Facebook - White Circle
  • Nettside
  • Instagram - White Circle

© 2023 BussVerket AS.