24/T Service i Russetiden

Vår 24/t service under russetiden er en selvfølge for våre kunder. Enten det er snakk om at bussen trenger hjelp med anlegg eller noe helt annet som at de er tomme for røykvæske vil vi selvfølgelig stille opp.

 

Vi har gode kontakter når det gjelder mekanisk så bare å ringe om noe ikke går som det skal under RT. Samtidig som vi holder en god oppfølgning med våre egne busser stiller vi alltid opp for andre hvis dette skulle trenges da vi ønsker at alle skal ha en fin russetid.

 

 

Nummer til ringevakten finner dere på vår instagram story: @Bussverket

Hvis ikke er vi alltid å nåes på:

Johannes Pinderud +47 932 19 930

eller

Lloyd-André Reardon +47 913 04 333

Russebuss Lagring

 

I samarbeid med Busshallen har vi muligheten til å tilby lagring av buss. 

Busshallen holder til i Moss og er det perfekte sted å lagre russebussen før russetiden.

 

Her kan man velge mellom å stå i låst avlukke eller stå i fellesskap med andre busser, al sammen innendørs.

 

 De tilbyr også 2 timer gratis veiledning for hver enkelt buss samt. god service, godt miljø og trygg lagring av deres buss.

Veiledning

 

Vårt ønske er at hver buss vi jobber med skal kunne få en lettere russetid, derfor vil vi alltid være tilgjengelig for å kunne hjelpe bussene våre på den rette veien. Dette kan være små ting som grunning av bussen til andre ting dere ville lure på.

 

Det vi har lært fra før er at det er mange ting dere skal lære fram til russetiden og vi ønsker å være leverandøren som dere kan få svar på disse spørsmålene og stille til hjelp der det trengs.

Vi har også gode kontakter når det gjelder flytting av buss, kjøring fram og tilbake til eu-godkjenning eller sjåfør i russetiden. Vi er gjerne behjelpelige med å sette dere i kontakt med en sjåfør. 

Transport & Godkjenning

 

Vi i BussVerket er gjerne behjelpelige med veiledning og tips til eu-godkjenning om det er ønskelig. 

Vi har også gode kontakter når det gjelder flytting av buss, kjøring fram og tilbake til eu-godkjenning eller sjåfør i russetiden. Vi er gjerne behjelpelige med å sette dere i kontakt med en sjåfør. 

  • Facebook - White Circle
  • Nettside
  • Instagram - White Circle

© 2023 BussVerket AS.